Otsing


Otsing


Küsimus ja vastused

Anti

02 Jun 2023

Sobiv pump veevarustuseks

(Veevarustus)

Tere, olen hetkel mõttelahkmel ja paras hetk nõu küsida.

Tõsi ehk uus salvkev lihtsamm kaevata, aga teades asukohta siis kas kasutada olemas olevat allikat kus vesi pidevalt olemas või kaevata uus kaev.

Uue kaevu puhul vesi pigem madalal. Arvestades teise maja järgi mis asub 70m eemal on 9 raket ja suvel kipub veega pigem kitsas olema. Juurde kaevata ei saa pressib liiva ja vett jubedalt peale. See selleks, ega siin uue maja juures oleks tõenäoliselt sama seil.

Puurkaev ka lahendus, aga selleks ootame juba aastaid valla õla allapanekut. No ja mil naabreid pole kes sooviksid samuti, ei ole me ka eelisjärjekorras.

Nüüd majast teises suunas asub 170 m kaugemal (arvestasin trassi teekonda) allikas milles on 2 raket ja vee puudust pole ka suvel.

Milliseid seadmeid kasutada, et sealt vesi majja tuua? Trassi kaevamine pole probleem. Pigem et kuidas lahendada ja milliseid seadmeid kasutada?

Lugupidamisega, Anti

Akvedukts

05 Jun 2023

Sobiv pump veevarustuseks

Tere,
variante on aga on ka probleeme. Vast oleks lihtsam kui annaksite oma telefoni numbri ja me helistaks teile. Sinna 170 m kaugusele tuleks ka vool saada ja kõik mis vajalik veeautomaadi koostamiseks peaksid samuti allika juurde jääma. Kui need asjad võimalikud saame hakkama.

Anti

14 Jun 2023

Sobiv pump veevarustuseks

Tere, ootan Teie kõnet! 5604 4773

Anti

15 Jun 2023

Sobiv pump veevarustuseks

Mõtlesin siin just peale kõnet, et tehke pakkumine ära mulle. Pumbaks sobib Teie poolt kokku pandud komplekt.

Lisage 180jm PEM32 ja PEM20 kaabli jaoks. Hetkel ma ei tea kas 20sesse torru mahtub 3x4mm² kaabel ilusti minema. Lisaks vajalikud liitmikud torule koos kraamiga toru lõppu.

Pakkumine meilile. Anti.holts@gmail.com

Ette tänades,
Anti Holts

Jätkake arutelu

Vasta: Anti

Kuupäev: 02 Jun 2023

 

Palun sisestage turvakood


Teemad ja vastused:

akvedukts   - Akvedukts

Registreeritud kasutaja - Registreeritud Akvedukti klient

Külaline - Registreerimata külaline